De natuur vormt voor mij een belangrijke bron van inspiratie. Fascinerend vind ik de uitwerking, die de natuur op de mensen kan hebben. De rust die aanzet tot nadenken of je gedachtestroom stop zet. Of de bewegingen in de lucht, wolken voortgestuwd door de wind. De vergezichten, de horizon, die uitnodig te kijken voorbij de eigen horizon. Dit gevoel probeer ik op te roepen met mijn foto’s. Voor mij is het moment in de natuur het uitgangspunt en hieraan wil ik een eigen sfeer meegeven.

U wilt uw werkruimte of huiskamer voorzien van foto’s? Kijkt u bij werk aan de muur. Of laat u inspireren door mijn portfolio. Bij vragen neem contact op. Ik fotografeer bedrijfsfotografie, zakelijke portret, architectuur en natuurfotografie. Maar geen families of bruiloft.

Tot ziens,

Paul Roelofs.

Vermeldingen

http://www.arriva.co.uk/media/photo-competition    Deze foto, vertrekkende treinen op station Terborg, heeft de 1e prijs behaald in de Arriva Photocompetition 2014.  Tevens de kwartaal prijs April 2014. Arriva Photocompetition is een foto wedstrijd voor alle Arriva medewerkers in Europa.